Fjerne resultater fra Google

Bemærk: Blücher Media tager for tiden ikke nye kunder ind. Læs mere på forsiden.

 

 

Ønsker du et Google-resultat fjernet? Står du i den uheldige situation, at der er negative søgeresultater i Google, som du ønsker ”fjernet”? Bare rolig, hos Blücher Media kan vi hjælpe dig!

Hvor er negative søgeresultater dårligt for dig?

Både virksomheder og personer kan komme ud for, at der dukker ting om i søgeresultaterne, som er dårligt for dit eller jeres omdømme. Dette kan både være i form af billeder, blogindlæg og udtalelser i de sociale medier. Uanset om den negative omtale omhandler din virksomhed eller dig som privatperson, så kan det hurtigt få konsekvenser. Husk på, at folk ofte kun ser på resultaterne fra side 1 på Google når de søger. Hvis de øverste resultater indeholder negative udtalelser om dig – så vil dette være det førstehåndindtryk som den søgende får af dig. Det er derfor vigtigt for dit omdømme, at de positive resultater er langt mere fremtrædende end de negative.

Hvordan ”fjerner” vi resultater fra Google?

Hos Blücher Media kan vi selvfølgelig ikke trylle, og vi har heller ingen specielle kontakter hos Google. Vi kan derfor som udgangspunkt ikke fjerne resultaterne fuldkomment fra Google. Men vi kan næsten gøre dem usynlige! For at ’fjerne’ søgeresultater fra Google, så gør vi egentlig lidt det samme, som når vi skal gøre dig synlig – bare modsat. Vi sørger for at få de gode resultater længere frem, og de dårlige får vi placeret så langt tilbage i Google-siderne, at de næsten er usynlige. Denne proces er kendt som Reputation Management.

Priserne for at få fjernet resultater fra Google varierer meget. Hvis der er udført effektiv og forebyggende Reputation Management, er prisen som udgangspunkt lavere i forhold til hvis du ikke har forebygget dårlig omtale i søgemaskinerne. Vores pris afhænger derfor af den tid vi bruger på opgaven samt omfanget heraf.

Tag kontakt allerede i dag, for et gratis og fuldkomment diskret tilbud på Reputation Management. Jo hurtigere der tages ”action” des billigere.

Bemærk: Firmaer mod hvem der verserer en igangværende retssag, kan vi som udgangspunkt ikke hjælpe, før at denne er afgjort.