SEO - optimering målrettet Google

Hos Blücher Media har speciale i at optimere hjemmesider ved hjælp af SEO, således at du kan få mere relevant trafik fra Google. Teknikken kaldes søgemaskineoptimering på dansk, Search Engine Optimization på engelsk, og alt fra Google optimering til SEO optimering af vores kunder. Når vi arbejder med SEO, retter eksempelvis din hjemmeside, så den ikke spænder ben for søgemaskinerne, opretter godt indhold samt skaffer gode links til din hjemmeside. Alt arbejde som vi foretager på din hjemmeside, bliver udført af os selv – Sandra og Emil – hvilket er med til at sikre den gode kvalitet som Blücher Media er kendt for.

Bliv kontaktet
Vi ringer dig op og tager en snak om dine ønsker og behov

Vil du have hjælp til at blive fundet af Google?

Så kan vi hjælpe dig! Vi ved hvad der skal til, for at søgemaskinerne foretrækker din hjemmeside fremfor din konkurrents hjemmeside. Værdifuld viden, som får vores kunder til at tjene flere penge.

Vi har hjulpet danske virksomheder i mange forskellige størrelser, og kan sikkert også gøre en stor forskel for din. Budgetterne som vi arbejder med er meget forskellige, så uanset hvilket budget som du måtte have, er vi vant til at udnytte det bedst muligt. SEO fra Blücher Media, udføres altid på din egen hjemmeside eller webshop, således at du ejer det udførte arbejde. Vi bruger nemlig hverken skyggesider eller supplementsider.

Hvorfor bruge penge på SEO?

God SEO koster penge. Men som oftest er de penge som du investerer på SEO givet rigtigt godt ud, hvis du har fundet den rette leverandør. Korrekt udført SEO er nemlig i modsætning til mange andre former for Online Marketing, en disciplin som du vil kunne drage nytte af i lang tid fremover.
Benytter du PPC-annoncering som eksempelvis Google AdWords, har dine annoncer en effekt mens de afvikles. Er du heldig, har PPC-annoncering også en lille indirekte effekt efterfølgende, som følge af den branding som du får mens annoncerne er aktive. Sagen er dog den, at det sekund som du stopper din annoncering, vil du miste store mængder af trafik til din hjemmeside. Sådan er det ikke med SEO. Her vil du opleve, at det udførte arbejde, også virker efter at du afslutter samarbejdet med dit SEO-firma – hvis din leverandør vel at mærke har rent mel i posen.

Fokus på et reelt produkt

Hos Blücher Media bruger vi meget tid på, at levere et stykke arbejde som du bliver glad for. Og nej, det er ikke bare noget som vi siger, fordi at det lyder godt. Vi mener det faktisk. Vi sælger derfor ikke faste pakkeløsninger, hvor du kan købe x-antal søgeord til x-antal kroner om måneden, mod at søgemaskineoptimeringen foretages på en midlertidig hjemmeside som vi ejer. Det gør flere af vores konkurrenter ellers, da det er nemt at forklare dig som kunde, hvad tingene koster. Vi sælger ligeledes ikke vores SEO gennem ugennemskuelige No Cure No Pay aftaler, som bondefanger dig som kunde. Hos os, kan du udelukkende købe dig til vores hjælp, på timebaseret plan. Det ved vi nemlig, at du vil blive gladest for som kunde hos os.

Langsigtet fokus

Som kunde hos os, vil vi som udgangspunkt ud føre SEO, med det formål at arbejdet skal virke i lang tid fremover. I praksis betyder det, at vi ved at bruge længere tid på at skabe godt indhold, og links i høj kvalitet, øger dine chancer for at bibeholde de placeringer som du opnår som følge af vores arbejde.
Dette sker eksempelvis ved hjælp af linkbuilding med fokus på kvalitet frem for kvalitet, samt skabelse af indhold som dine konkurrenter ikke har. Blücher Media råder over eget videostudio, som vi ofte tager i brug, for at skabe godt videoindhold til din hjemmeside. De links som du får i kølvandet af eksempelvis brugen af videoer, kan være meget svære for dine konkurrenter at kopiere. Udover at få en fremtidssikret SEO løsning, er vores indhold derfor med til at give dig et forspring, set i forhold til dine konkurrenter. Godt indhold tager selvfølgelig tid at producere, hvorfor vi primært har tid til at foretage kreative tiltag, hvis din opgave er af en hvis størrelse. Omvendt er du selvfølgelig også velkommen til at bruge os, hvis du selv har styr på basal SEO på din hjemmeside, og blot ønsker hjælp til indholdsproduktion eller linkbuilding i ”luksuskvalitet”.

Personlig kontakt

Hos Blücher Media arbejder vi udelukkende med SEO og indholdsproduktion. Det betyder, at vi ikke medarbejdere i massevis ansat til at varetage din annoncering, webdesign, udgivelse af dit nyhedsbrev og meget mere. Med andre ord, er vi ikke større end hvad godt er – til gengæld er vi utroligt gode til vores kerneydelse: SEO. Vores firma består af to personer, nemlig Sandra Christensen og Emil Blücher. Som kunde hos os, er derfor sikret mod at blive kastet rundt mellem flere forskellige medarbejdere, som hverken har indsigt i din virksomhed, dine værdier og dine ambitioner. Hos os, er dig og din virksomhed derfor i helt trygge hænder.