Video SEO

Uanset om du udelukkende udgiver din video på YouTube, indlejrer videoer på din hjemmeside eller om du hoster din video selv, vil du kunne drage fordel af, at få et miniaturebillede fra din video vist direkte på Google. Blücher Media er markedsledende inden for Video SEO, og kan derfor hjælpe med alt det tekniske, når det kommer til at få videoer fundet i søgemaskinerne.

Øg din CTR med videosnippets

I ”gamle dage” bestod Googles søgeresultatlister udelukkende af tekstresultater. Sådan er det ikke mere. I takt med årene, er Google nemlig begyndt at pryde deres søgeresultater med alt fra billeder, kort, lokale virksomheder, til videoer, anmeldelser og billeder af dig som udgiver. Vil du derfor undgå at din hjemmeside drukner i mængden af sider der vises frem på Google, er det vigtigt at dine søgeresultater skiller sig ud fra dine konkurrenter. Da mange danske virksomheder endnu ikke er begyndt at udgive videoer på din hjemmeside, er der derfor stor sandsynlighed for at et videosnippet, kan gøre at din virksomhed stikker ud fra mængden på Google. I sidste ende kan dette betyde en højere CTR, da flere brugere vil vælge at klikke videre til din hjemmeside, end hvis du blot havde haft et tekstresultat.

Bliv eksponeret på DK’s 2. største ”søgemaskine”

Vidste du at YouTube faktisk er landets andenstørste søgemaskine, samt at YouTube er ejet af Google? Ved at udgive dine videoer på YouTube, opnår du derfor flere gavnlige effekter. Du når nemlig både ud til den gruppe af brugere som søger via YouTube, samt øger dine chancer for at få dine videoer med i Universal Search på Google. Videoer spås til blive udbredt i langt større grad end nu, indenfor de næste par år. Ved at starte tidligt ud med at udgive videoer, har du derfor muligheden for at blive markedsledende, når det kommer til videoer inden for netop det felt som du har forstand på. Når dine konkurrenter om et par år begynder at finde ud af, at videomediet ikke længere er til at undgå, vil du have opnået et stort forspring. Her har du nemlig allerede produceret en masse gode videoer, har mange visninger på YouTube, og har helt styr på hvordan dit workflow fungerer.
Hos Blücher Media har vi flere års erfaring med, hvad det kræver at få dine videoer til at ranke på YouTube. Ønsker du derfor hjælp til optimering af dine YouTube videoer, hjælper vi mere end gerne til.

Video som en del af din linkbuilding

Udover at kunne øge din CTR på Google, samt at skabe direkte trafik mod din hjemmeside fra YouTube, kan videoer med fordel indgå som en del i din linkbuildingstrategi. Indeholder dine videoer nemlig tilpas meget nyttig information, vil mange nemlig gerne henvise til din video, da video opfattes som værende rigtigt godt indhold af mange. Vi har erfaring med kreative linkbuildingstrategier, hvor video udgør en helt central del. Denne process omfatter alt fra research af mulige emner til produktion af videoerne, og efterfølgende publicering og Video SEO af videoerne. Husk på at vi hos Blücher Media har eget videostudie, hvor vi hurtigt og omkostningseffektivt kan producere simple webvideoer til eksempelvis linkbuildingprojekter.

Har du svært ved at komme i gang? Så lad os hjælpe!

Mange danske virksomheder, har svært ved at finde mulige emner, som de kan producere indhold om. Ligeledes har mange svært ved at finde balancen, imellem at reklamere for deres eget firma, og så levere brugbar information til slutbrugeren. Er du derfor overbevist om at videoer og dertilhørende SEO er vejen frem, hjælper vi dig derfor gerne med idéudviklingen. Mange bliver overrasket over, at de sagtens kan producere nyttige videoer, selvom at vi ikke umiddelbart er i en branche, som er kendt for at dele deres viden.

Skal vi hjælpe dig med Video SEO? Så tag kontakt til os i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *