Emil Blücher

Bemærk: Blücher Media tager for tiden ikke nye kunder ind. Læs mere på forsiden.

 

 

 

 

Vil du i kontakt med en SEO konsulent, som spiller med åbne kort og forstår sig på personlig rådgivning og søgemaskineoptimering? Så læs med herunder!

Emil Blücher – hvem er jeg?

SEO konsulent Emil BlücherMit navn er Emil Blücher, og jeg stiftede Blücher Media tilbage i 2010. Jeg kan derfor ikke ikke kan prale med 10 års SEO-erfaring. Til gengæld, er jeg opdateret i forhold til de mange ændringer, der sker hos Google hele tiden. Det er blevet langt sværere at udføre SEO nu til dags, end det var for blot få år tilbage. Derfor sørger jeg for, at vi hos Blücher Media altid er opdateret når der sker ændringer i søgemaskinerne. På den både opnår vi det bedste resultat for vores kunder!

Blücher Media er mit hjertebarn, hvorfor jeg driver firmaet på fuld tid (og lidt mere til). Jeg elsker mit job, da jeg synes at det er fantastisk at se virksomheder vokse, som direkte effekt af vores arbejde.

Hvad laver jeg?

Som SEO konsulent er mit arbejde, at gøre din hjemmeside søgemaskinevenlig. Sagt med andre ord, så betyder det, at jeg sørger for at du bliver mere synlig online. Derfor består min hverdag af at forbedre hjemmesider i samarbejde med mine kunder. Det er ligeledes her Blücher Media skiller sig ud som SEO-konsulentfirma. Vi mener, at de bedste resultater kommer af godt samarbejde, og derfor bruger jeg meget tid på at være i personligt kontakt med dig som kunde. Jeg sørger for at mit arbejde bliver koblet sammen med din virksomheds idéer, værdier og ambitioner.

Hvorfor hyre en SEO konsulent?

Når du starter et nyt projekt, så er der mange forhold, som du skal tage hensyn til. Det er desværre kun de færreste mennesker, som er gode til alt, og derfor er det helt normalt at bede om hjælp. Som SEO konsulent kan jeg lette lidt af presset for dig. Derudover er du også sikret, at arbejdet bliver gjort rigtig og måske endda hurtigere end hvis du selv bevægede dig ud i søgemaskineoptimering. Det er nemlig rigtig vigtigt at arbejdet blive gjort grundigt, så du ikke går glip af vigtig trafik, som kan skabe flere kroner på din bundlinje.

En SEO konsulent kan spare dig for tid, hvilken kan være en god investering! Som konsulent sørger jeg eksempelvis for, at der bliver skrevet grundige og fyldestgørende tekster til din hjemmeside, samt at indholdet på din hjemmeside generelt er i orden. Jeg kan ikke trylle, men jeg har nogle tricks i ærmet, som kan hjælpe dig til tops. Gennem arbejdet vil du som kunde blive inddraget i arbejdsprocessen, og på den måde kan du også blive klogere på SEO selv!

Der er derfor mange fordele ved at hyre mig som SEO konsulent. Det er en god investering fremadrettet, og det er en måde for dig at blive klogere på SEO. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om mig eller mit firma.

Emil Blücher – dansk SEO freelancer