Har du ikke fanget hvad SEO er endnu? Så se forklaringen på vores forside.

SEO rådgivning

Søger du hjælp til et konkret område indenfor SEO? En gang imellem kan det blive nødvendigt med lidt hjælp – og det er her du kan bruge os. Hos Blücher Media kan vi yde SEO rådgivning til dig, uanset om du ønsker hjælp til konkrete eller generelle problemstillinger. SEO rådgivning kan både bruges af nød og af lyst. Nogle af vores kunder, bruger SEO rådgivning til at øge deres viden om søgemaskineoptimering, fordi at de synes at SEO er spændende. Andre kunder derimod, bruger rådgivning som et alternativ til SEO at vi skal udføre SEO, da SEO-rådgivning er billigere end at lade os stå for din SEO.

Bliv kontaktet
Vi ringer dig op og tager en snak om dine ønsker og behov

Hvilken problemstilling ønsker du hjælp til?

Søgemaskineoptimering kræver at du tænker over mange forskellige elementer. Derfor kan det nogle gange godt blive nødvendigt med lidt hjælp – noget som Blücher Media kan sørge for.

Gennem rådgivning kan vi gøre dit arbejde lidt nemmere. Med SEO rådgivning kan vi eksempelvis hjælpe dig med at skabe en strategi, som klarlægger hvordan du skal agere på sociale medier, hvordan du bruger webvideoer eller hvordan du skal arbejde med linkbuilding. Derudover er der også mulighed for, at vi kan give dig inputs til hvordan du løbende kan optimere dit indhold. Dette er i særdeleshed nyttigt, hvis du løbende udgiver nyt indhold, eksempelvis på en webshop.

Rådgivning som et alternativ

Hos mange nystartede virksomheder, er markedsførings-budgetterne meget begrænsede. Derfor kan det tit være en farbar vej at gå, at selv stå for sin søgemaskineoptimering under kyndig vejledning fra et SEO-firma. Det er nemlig billigere at få SEO rådgivning, frem for at få et firma til at lave din søgemaskineoptimering.
Hos os bestemmer du selv hvor meget rådgivning du ønsker at få, samt hvor omfattende din rådgivning skal være. På den måde kan du selv styre, hvilke problemstillinger du ønsker vi skal gribe fat i. Lad os eksempelvis starte ud at foretage en grundig SEO-analyse af din hjemmeside,  så vi kan forklare dig hvilke ændringer som du skal foretage. Har du derfor ikke det største budget, eller mangler du blot hjælp indenfor et mindre område, så tag kontakt til os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej!

Rådgivning som supplement

Der findes allerede mange måder hvorpå man kan blive klogere på SEO. Vi har eksempelvis vores side Marketing.dk, hvor vi underviser i søgemaskinerne gennem videoer. E-learning såsom SEO-bøger og videoer er dog generelle i den forstand, at de ikke tager omdrejningspunkt i din hjemmeside. Ønsker du konkrete henvisninger til hvilke indsatsområder som du selv bør kigge på, kan det derfor blive nødvendigt at få rådgivning som supplement til din viden om SEO.
Rådgivning er en fantastisk mulighed for at stille alle de spørgsmål, du eventuelt er stødt på undervejs i læren om søgemaskineoptimering. Hos Blücher Media er du mere end velkommen til at søge rådgivning, hvis du har spørgsmål til konkrete emner inden for SEO. Med andre ord: brug os som supplement til den viden du opnår gennem andre medier, således at du er sikker på at udføre dit SEO arbejde ordenligt.

Leverandør- og medarbejderfeedback: Vær sikker på, at det arbejde du får udført er ordenligt, ved at lade os give dig en second opinion. Husk på at vi også tilbyder, at du kan bruge os som objektiv sparringspartner, i forbindelse med evaluering eller kvalitetskontrol af eksterne SEO-firmaers arbejde og/eller inhouse medarbejdere.