Om os

Det lille SEO-firma: Blücher Media

I en tid hvor Google er blevet en del af størstedelen af danskernes hverdag, er det vigtigt at din virksomhed ikke er usynlig i søgemaskinerne. Vi er et mindre dansk SEO-firma, som hjælper danske virksomheder med at opnå synlighed. Ikke alle SEO-firmaer er lige fine i kanten, hvorfor vi i Blücher Media går op i at spille med åbne kort – det tror vi er bedst såvel på kort sigt som på lang sigt.

Emil Blücher:

Mit navn er Emil Blücher, og jeg er stiftede Blücher Media tilbage i 2010. Til dagligt er det mig som holder trådene sammen, samt står for al teknisk søgemaskineoptimering. Jeg elsker mit arbejde, da det giver mig mulighed for at se virksomheder vokse som direkte effekt mit vores arbejde.

Frem mod 2014, fik jeg hjælp i virksomheden af Sandra Christensen. Jeg har dog siden hen valgt at nedskalere antallet af SEO-kunder, for i højere grad at kunne fokusere på min webshop HUMA.dk. Jeg har derfor den luksus, at have mulighed for udelukkende at tage de spændende SEO-opgaver ind. Selv hvis ikke jeg kan hjælpe dig, har jeg et stort netværk inden for SEO-brachen, og kan derfor med garanti sende dig i retning af en dygtig konkollega, som kan hjælpe dig videre.

emil[snabel-a]blucher-media.dk

Vi er ikke som alle de andre…

Vi nyder faktisk vores arbejde, og sætter en ære i at levere et godt produkt til dig som kunde. Tonen hos os er ung og uformel, da vi har i sinde at yde en ydelse som er nede på jorden. Søger du et SEO-firma med skjorte og slips, smarte engelske buzzwords og et dyrt firmadomicil må vi skuffe dig – det finder du (desværre) ikke hos os.

Vidste du at

  • P7 mix er vores foretrukne radiokanal
  • Blücher Media har flest kunder i Jylland
  • Sandra er den eneste i firmaet der drikker kaffe
  • Vi har begge en forkærlighed for koteletter i fad
  • Vi satser massivt på videoproduktion og Video SEO
  • Vi er en virksomhed med en stærk miljø- og klimapolitik
  • Vi også har en engelsk hjemmeside til udenlandske kunder