Videoproduktion

Vidste du at videoresultater på Google genererer markant flere kliks, end gammeldags tekstresultater? At søgemaskinerne vægter godt indhold højere og højere, samt at mange besøgende opfatter video som værende godt indhold? Video er fremtiden indenfor søgemaskineoptimering – og Blücher Media har føretrøjen på når det kommer til Video SEO.

Bliv kontaktet
Vi ringer dig op og tager en snak om dine ønsker og behov

Skal vi afdække dine muligheder?

Er du overbevist om at video har potentiale, men kan endnu ikke se hvordan at din virksomhed skal gøre brug af video? Så hjælper vi gerne til! Hos Blücher Media er vi vant til at tænke kreativt, når det kommer til indholdsproduktion og linkbuilding. Lad os derfor se på, hvordan du kan bruge video i forbindelse med SEO, hvis du vil fastholde dine besøgende længere tid på din hjemmeside, mindske din Bounce Rate samt skaffe naturlige links i høj kvalitet.

Optimering af dine videoer

Blücher Media tilbyder dig derfor søgemaskineoptimering af videoer. Google kigger efter bestemte ting, når de skal vurdere en video. Vi har erfaring med hvad Google kigger efter, og vi kan derfor sørge for, at din video bliver fundet på nettet.
En video kan publiceres på mange måder. De mest brugte metoder er udgivelse på egen hjemmeside, via. Youtube eller Vimeo. Hos Blücher Media tilbyder vi selvfølgelig hjælp til alle former for publicering. Emil Blücher har arbejdet med videoproduktion og videooptimering gennem lang tid. Han er blandt afholdt foredrag om netop brug af videoer online på Køge Iværksættermesse tilbage i 2011. Hos os er du derfor i helt trygge hænder, når det kommer til videoproduktion.

Produktion af videoer

Udover at hjælpe til med publiceringen af dine videoer, kan du også hente hjælp til videoproduktion hos os. Vi råder selv over et komplet videostudie i København, som er yderst velegnet til produktion af simple webvideoer.
Vores videostudie er udstyret med en 1,5x2 m bagoplyst hvid hi-lite baggrund, samt professionelt fast lys med softbokse og reflektor. Herudover benytter vi et trådløst mikrofonsæt med en diskret mikrofon, teleprompter samt samt et fornuftigt videokamera på stativ. Resultatet er flotte billeder med en 100% hvid baggrund, for et simpelt resultat som muliggør en kort redigeringsprocess. Vælger du at lade os stå for din videoproduktion, bestemmer du selv om du vil klippe dine optagelser selv, eller om vi skal klippe dine optagelser. Udover produktion af simple webvideoer, tilbyder vi også mere avancerede produktioner i samarbejde med dygtige freelancere. I så fald har du dog som udgangspunkt ikke mulighed for at redigere dit materiale selv.