Synlig på Google

Det er i dag vigtigere end nogensinde før at være synlig på Google! Dette gælder både for fysiske virksomheder, også kaldet offline-virksomheder, og for online-virksomheder (virksomheder som ligger på nettet – webshops eksempelvis). Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at være synlig på Google? Jo nu skal du høre:

Du skal ikke være usynlig!

Det er vigtigt at huske på, at folk i stigende grad er begyndt at bruge søgemaskinerne. Hvis folk søger et bestemt produkt, så slår de det op på Google før de går ud og kigger i butikkerne først. Dette gælder både for fysiske produkter og servicer. Så derfor er det virkelig vigtigt, at du er synlig i søgeresultaterne! Folk går sjældent videre end side 1, når de søger i Google. Så hvis din hjemmeside er helt tilbage på side 4, så er der store chancer for, at den potentielle kunde aldrig når frem til dig. Det er ærgerligt synes vi, da meget af arbejdet på din hjemmeside i så fald er spildt, samt at du ligeledes går glip af en masse kunder.

Er du synlig på den forkerte måde?

Derudover er det også vigtigt at tænke på reputation management, når vi taler om synlighed for Google. Sociale medier og blogindlæg er begyndt at fylde meget i søgeresultaterne, og det gælder både for positiv og negativ omtale. Det handler derfor også om at være synlig på den rigtige måde. Har du prøvet at google din virksomhed? Dukker der resultater op, som er negative i forhold til dit omdømme? Hvis ja, så er du desværre synlig på den forkerte måde. Folk der søger på Google, lægger nemlig stor vægt på, hvad andre synes om dig. Du kender det fra medierne – de har det med at fokusere på de dårlige historier. Men blot fordi en kunde brokker sig, så skal det jo ikke gå ud over din virksomhed! Heldigvis kan Blücher Media hjælpe dig med dette.

Vi kan gøre dig synlig på den rigtige måde

Gennem søgemaskineoptimering, kan vi gøre din hjemmeside synlig i søgeresultaterne. Der er ligeledes mulighed for, at du kan få skjult negative resultater om dig og din virksomhed. Med et grundigt stykke SEO-arbejde sørger vi for, at din virksomhed bliver set på den rigtige måde. Det er en vigtig investering, som er mere nødvendig end nogensinde før. Så lad os høre fra dig! Vi vil meget gerne besvare alle dine spørgsmål, og fortælle dig mere om hvad vi kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.