SEO undervisning

Udover at lave søgemaskineoptimering selv, så gør vi også en dyd ud af at lære fra os. Undervisning i søgemaskineoptimering er på mange måder at betegne som en investering. Gennem undervisning er det nemlig muligt for dig og din virksomhed at blive dygtige til SEO selv! Der er mange måder hvorpå vi kan hjælpe dig i forhold til SEO undervisning. Hvordan og hvornår er helt op til dig – det vigtigste er nemlig at du finder ud af, hvordan I lærer bedst. Vores udbud af SEO undervisning er både i form af foredrag, workshops, kurser og e-learning.

Bliv kontaktet
Vi ringer dig op og tager en snak om dine ønsker og behov

Få et uforpligtende tilbud på undervisning!

Vi er selvfølgelig klar over, at alle virksomheder er forskellige. Derfor tager alle vores undervisningtilbud heller ikke omdrejningspunkt i pakkeløsninger. Uanset hvilken form for undervisning du efterspørger, så vil vi altid tilpasse den dig. Det er nemlig forskelligt hvordan virksomheder lærer bedst, og der er ligeledes stor forskel på hvad de enkelte firmaer vil have ud af SEO undervisningen. Er du interesseret i at høre mere om hvordan undervisningen foregår, så kontakt os endelig! Sammen kan vi tilrettelægge det perfekte arrangement for jer!

Undervisning for alle og enhver

Hos Blücher Media sætter vi ingen begrænsninger i forhold til hvem vi kan eller vil undervise. Vi har forskellige værktøjer til at lære dig og dine medarbejdere om søgemaskineoptimering. Det er derfor helt op til dig, hvordan I lærer bedst. Er du et mindre firma, så kan der være mange fordele ved at vælge en workshop, fordi at I så har mulighed for at sidde og diskutere samt hjælpe hinanden.
Er I derimod en større virksomhed, anbefaler vi som oftest et foredrag, da der her er mulighed for at mange kan blive undervist på samme tid. Der er altså mange muligheder for at lære om SEO! Uanset størrelsen på dit budget, har vi en passende løsning til dig. Gennem e-learning, som foregår på vores hjemmeside Marketing.dk, kan du eksempelvis selv købe enkeltlicenser, hvorved at mindre virksomheder kan blive undervist til en meget billig penge.

Hvorfor vælge undervisning?

Undervisning i SEO bliver set som et alternativ til at få lavet søgemaskineoptimeringen hos et eksternt firma. Men hvad er fordelene egentlig ved det? For det første, er der ikke nogen tvivl om, at det er billigere at blive undervist i SEO, end at købe sig til SEO-ydelser. Har du derfor en gruppe af medarbejdere, som ville have godt at få opfrisket deres viden inden for SEO, så er dine penge derfor ofte givet godt ud ved køb af SEO undervisning.
Kan I selv udføre basal SEO, behøver I nemlig kun at hente ekstern hjælp til de mere avancerede områder inden for søgemaskineoptimering. Har du medarbejdere, som endnu ikke har det kendskab til søgemaskineoptimering overhovedet, hjælper vi ligeledes med at give dine medarbejdere de basale SEO-færdigheder som der kræves. At være god til SEO er en god investering. Din virksomhed får med sikkerhed gavn af at være synlig på nettet – det retter nemlig langt større opmærksomhed mod jer og jeres produkt.