SEO foredrag

Et foredrag om SEO kan både være en god SEO-introduktion for en virksomhed, men også en god mulighed for at udvikle jeres viden indenfor netop søgemaskineoptimering. Synlighed i søgemaskinerne er vigtigere end aldrig før. Derfor er det en god investering for dig og din virksomhed, hvis dine medarbejdere ved hvordan de skal arbejde, for at opnå de bedste resultater på nettet.

Hvorfor har vi brug for et SEO foredrag?

Det kan ikke siges for mange gange – søgemaskineoptimering har en stor betydning for jeres virksomhed. Det er vigtigt at huske på, at SEO er i konstant forandring, og derfor sker der ændringer inde for søgemaskinernes verden hele tiden. Det er vigtigt at I til hver en tid holder jer opdateret, så I ikke går glip af de mange fordele der er ved at ligge på side 1 i søgemaskinerne. Derudover er det også vigtigt at jeres kreativitet ikke går tabt! Søgemaskineoptimering handler om at skrive velformulerede tekster, som er med til at give jer links og tilfredse kunder. Men dette kan kun opnås gennem kreativitet!

Jeres virksomhed ville få gavn af, at få en opdragsholder ud hvis:
• I har brug for en basal viden inden for søgemaskineoptimering,
• I skal have jeres viden inden for emnet opdateret
I ønsker at få inspiration til kreativ tekstforfatning eller anden form for indholdsproduktion

Hvad snakker vi om, og i hvor lang tid?

Vi tilbyder at holde foredrag på flere forskellige måder. Det vigtigste er, at vi tilpasser vores arbejde, så din virksomhed får mest muligt ud af foredraget. Det betyder at I selv bestemmer, hvor lang tid I ønsker at vores foredragsholder skal være hos jer. Vi tilbyder alt fra foredrag på 2 timer til halv/heldagsoplæg.

Vi ved at jeres tid er begrænset, og det respekterer vi selvfølgelig. For at undgå en overfladisk gennemgang af hele søgemaskineoptimeringen, så anbefaler vi at holde foredrag om enkelte underemner. Dette kan være alt fra video SEO, linkbuilding eller local SEO. Igen kommer det an på, hvor langt i søgemaskineprocessen I er. Er I helt nystartede, eller har du en opfattelse af, at folk er på helt forskellige vidensniveauer inde for optimering, så vil et oplæg om en introduktion til SEO være mere passende.

Lad os høre fra dig!

Vi forsikrer jer om, at I vil få glæde at et foredrag om søgemaskineoptimering gennem os. Der vil ligeledes være mulighed for, at vi kan lave en aftale med hensyn til vores hjemmeside marketing.dk, som er en side baseret på at lære folk om SEO gennem videoer. Denne er perfekt i forhold til at opretholde jeres viden inde for søgemaskineoptimering, og den vil ligeledes have opdateringer ligeså snart der sker ændringer i forhold til samme.

Hvis vi ikke har overbevist dig endnu, så har du mulighed for at se vores foredragsholder Emil Blücher give et oplæg til Iværksættermessen her: LINK

Kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *