SEO workshop

Er du interesseret i, at I bliver klogere på søgemaskineoptimering i jeres virksomhed? Hvis ja, så er der heldigvis rig mulighed for dette! Gennem workshops, giver vi jer mulighed for at få indblik i søgemaskinernes verden. En viden, som vil gavne både dig og dine medarbejdere på lang sigt. Det er vigtigt at være kendt med, hvad søgemaskinerne “tænder på”. Det er nemlig en afgørende faktor, når det gælder synlighed på nettet.

Fordelene ved vores workshop:

Når man skal lære, og udforske nye områder, så kan det være rart at være flere om det. Når du samler dine medarbejdere og dig selv i en workshop, så er der mulighed for at I kan snakke, diskutere og arbejde sammen for at opnå en forståelse for emnet. Derudover vil vi altid være til stede under SEO workshoppen, så derfor vil der altid være mulighed for at stille spørgsmål. Så hvis du er til personlig rådgivning, så er vores workshop noget for dig.

Vores workshops er altid tilpasset dig som kunde. Det betyder at vi kommer ud til dig, så I kan arbejde i jeres egne omgivelser. Derudover betyder det også, at vores materiale til workshoppen tager udgangspunkt i din virksomhed og din hjemmeside. På den måde opnår vi det bedste resultat, og vi får dermed mest ud af dagen. Formålet er, at vi skal skabe en kreativ dag, som gør det sjovt for dig og dine medarbejdere at lære om søgemaskineoptimering.

Hvem skal på SEO workshop?

Det er vigtigt at pointere, at vores SEO workshops er for alle typer af virksomheder! Alle firmaer har godt af at komme på workshop, hvis de ønsker at udvide deres viden inden for søgemaskineoptimering og dermed lære hvordan man bliver synlig på Google. Uanset om I lige har startet en hjemmeside op, eller har siddet med en IT-afdeling i en længere perioder, så vil der altid være ny viden at hente. Derfor tilpasser vi vores SEO workshops, så de vil være egnet til det faglige niveau som du og dine medarbejdere er på.

Der er derfor også mulighed for, at vi kan skabe en workshop for flere typer af medarbejdere. Hvis I har webredaktører, journalister eller andre tekstforfattere siddende i virksomheden, så vil der være mulighed for at danne en workshop, som fokuserer på at give jer indblik i søgemaskinevenlige tekster. Derudover vil vi også give jer indblik i linkbuilding og andre faktorer, som gør jer synlige på nettet. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi ikke én standardpakke. Vi ønsker at forme en workshop som er tilpasset dig, og som giver dig de bedste og mest effektive resultater.

Lad os tage en snak!

Ønsker du at være i stand til at strukturere søgemaskinevenligt hjemmesideindhold? Hvis ja, så kontakt os, så vi kan få en snak. Sammen kan vi finde ud af, hvordan vi skal forme den perfekte SEO workshop til din virksomhed. Måske skal vi lave en kombination af foredrag og workshop, eller måske fortrækker du mindre arbejdsgrupper?
Vi tilbyder ligeledes læring gennem vores videoer på siden marketing.dk. Gennem vores SEO-videoer vil der være mulighed for, at I kan blive ved med at blive klogere på SEO-området og på samme tid holde gammel viden ved lige.

Så lad os høre fra dig! Vi glæder os til at lave en aftale med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.