Hjemmeside SEO

Bemærk: Blücher Media tager for tiden ikke nye kunder ind. Læs mere på forsiden.

 

 

Skal din hjemmeside være synlig i de organiske søgeresultater? Så bør du overveje at få Blücher Media til at hjælpe dig med hjemmeside SEO.

Bruger du din tid forkert?

At udføre SEO på en hjemmeside i en konkurrencepræget branche, kræver sin mand eller kvinde. Det tager nemlig rigtig lang tid for en amatør, både at sætte sig ind i hvordan man udfører SEO samt efterfølgende at udføre SEO. Selvom at du skulle vælge at bruge din til på at udføre din hjemmeside SEO selv, er der dog ingen garanti for at du får værdi for alt dit slid og slæb. Det kan derfor være en god idé, at lade et SEO firma hjælpe dig helt eller delvis på vej.

Du ved sikkert allerede, at Google ikke tjener penge på at vise de organiske søgeresultater til deres brugere. Men betyder det så at det er gratis at foretage SEO? Spørger du os, er svaret nej: SEO er kun gratis, hvis din tid ingenting er værd. Med det mener vi, at den tid som du bruger på at lave hjemmeside SEO, ofte kunne have været brugt på andre projekter, som kunne skabe direkte eller indirekte indtjening på din bundlinje.

Hjemmeside SEO behøver ikke at være dyrt

Først og fremmest bør du ikke se SEO som en udgift, men som en investering. God SEO bør nemlig give overskud på din bundlinje, som følge af øget trafik til din hjemmeside. Når det er sagt, er ikke alle parate til at ofre et 5-cifret beløb på SEO hvert eneste måned. Her er det vigtigt at sige, at der findes en mellemvej imellem at stå for hele sin SEO selv, og det at lade et professionalt  firma stå for hele din SEO. Her hos Blücher Media yder vi eksempelvis rådgivning i form af analyser og sparring, og undervisning via e-learning, kurser og workshops.