Iværksættermesse Køge

Har du lyst til at møde spændende Iværksættere fra hele Danmark? Så er Iværksættermessen lige noget for dig. Køge gentager successen fra sidste år, og holder derfor igen Iværksættermesse i april 2013.

Emil Blücher på Iværksættermessen i Køge sidste år

Hvad kan du opleve til Iværksættermessen i Køge?

Du har mulighed for at være en del af et spændende arrangement, som Køge igen har opsat i år. Der vil blandt andet være mulighed for at høre spændende indlæg fra de mange iværksættere i Danmark. Du kan dermed komme tættere ind på livet af de forskellige iværksættere som holder oplæg og står klar ved deres stande. Derudover har du mulighed for at få inspiration og blive klogere gennem de mange indlæg.

I år 2012 kunne du sammen med 1000 andre møde 60 forskellige iværksættere og høre helt op til 33 indlæg. Vi håber bestemt at successen gentager sig i år, og vi håber især at du får lyst til at være en del af dette spændende arrangement!

Dato: Lørdag d. 6. april 2013
Tidspunkt: Kl. 9-16
Hvor: Ravnsborghallerne, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge
Pris: Gratis!
Mulighed for parkering, men begrænset antal.

Vi har en overraskelse gemt til dig!

Mellem de mange iværksættere har du igen mulighed for at møde os fra Blücher Media. For tredje år i træk skal vi nemlig være en del af Iværksættermessen i Køge, og det er bestemt noget vi glæder os til! Vi står derfor klar hvis du er frisk på en samtale eller har spørgsmål vedrørende vores arbejde eller vores virksomhed.

Der er derudover en helt særlig grund til at vi glæder os til Iværksættermessen: I år tager vi nemlig en ekstra overraskelse med! Vi har gennem det sidste år arbejdet på et projekt kaldet Marketing.dk. For første gang, vil vi lancere det nye produkt, og det kan du blive en del af! Produktet består af et nyt koncept, der giver mulighed for at opnå læring om SEO gennem videoer. Som besøgende vil du få mulighed for at høre meget mere om produktet, og endda prøve det af!

Vi glæder os til at se dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.