Nyhedsbrev

Bliv kontaktet


Som abonnement af vores nyhedsbrev om SEO, modtager du automatisk en mail når der er spændende nyt om SEO fra Blücher Media. Nyhedsbrevet udkommer ikke med et fast interval, og du vil sikkert opleve at dette nyhedsbrev udkommer langt sjældnere, end andre nyhedsbreve som du benytter. Med andre ord så får du kun en mail, når der ligger noget godt indhold klar til dig!

Skulle du mod forventning fortryde din tilmelding, kan du nemt og enkelt afmelde dig igen, via linket i emailen, eller via nedenstående formular

God fornøjelse med dit nye nyhedsbrev om søgemaskineoptimering!

– Emil Blücher
Blücher Media

Træt af vores nyhedsbrev?


Det er vi utroligt kede af! Vi var ellers overbevist om at du kunne lide vores gode råd, gratis videoer og resten af det gode indhold som vi sendte til dig.

Anyways, her kan du afmelde dig vores nyhedsbrev.Psst: Vi må indrømme at formularen her til højre ikke bliver brugt så tit. Folk hiver derfor heller ikke hiver fat i os, i tilfælde af formularen er gået i stykker, som folk normalt gør med andre elementer på vores hjemmeside. Skulle internettet vælge at spise afmeldingsfunktionen, så den ikke længere virker, skal du derfor være meget velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.