Reputation Management

Ønsker du hjælp til at rydde op i søgeresultaterne på Google? Så kan vi hjælpe dig, med at få søgemaskinerne til at nedprioritere den dårlige omtale.

Negativ omtale er skadeligt

Uanset hvor reel du er som person, eller hvor reel din virksomhed er, er det svært at stille alle tilfredse. Det hænder derfor, at kunder eller samarbejdspartnere bliver sure, og derfor vælger at skrive negativt om dig på internettet. Kritikken behøver ikke nødvendigvis at være berettiget, for at den kan være skadelig for dig eller din virksomhed. Folk der søger efter dig i Google, og får vist et negativt resultat om dig frem, står nemlig tit tilbage med et dårligt førstehåndsindtryk af dig. Langt størstedelen af brugerne, vælger nemlig ikke at undersøge, om påstandene som der fremsættes holder vand. Ja, mange læser ikke engang al den information, som er tilgængelig på den hjemmeside der skriver dårligt om dig.

Online Reputation Management kan hjælpe!

Ved hjælp af Reputation Management, kan Blücher Media hjælpe dig, med at gemme uønskede resultater af vejen. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder, med at rydde op på Google. Som oftest fungerer dette ved, at vi sørger for at lave SEO på undersider, som omtaler vores kunder i neutrale eller positive vendinger. Som oftest er det derfor ikke muligt helt at fjerne den dårlige omtale, men blot muligt at rydde op på side 1 på Google. Hermed undgår du at den negative omtale springer frem som det første, når folk googler dig eller dit firmas navn, brand, nøglemedarbejder eller andre centrale søgeord.

Hvad koster Reputation Management?

Reputation Management er på ingen måde en hyldevare, som har en fast kostpris. Det er nemlig meget forskelligt, hvor lang tid som vi skal bruge på en given opgave, alt efter omfang samt hvor stærkt i står i søgemaskinerne i forvejen. Har du eksempelvis fået massiv dårlig omtale som følge af dårlig presseomtale, vil det derfor tit være dyrere at råde bod på, end hvis omtalen havde figureret på en hjemmeside, uden den store autoritet set fra søgemaskinerne side. Ydermere vil du som oftest opleve, at Reputation Management bliver billigere at foretage, hvis du på forhånd har købt dig til effektiv forebyggende Reputation Management. Ønsker du et prisoverslag på din opgave, så tag kontakt til os – så giver vi dig gerne en pris. Er den dårlige omtale opstået for nyligt, er det vigtigt at du kontakter os så hurtigt så muligt. Handler du hurtigt, vil du nemlig opleve, at der vil gå langt kortere tid før vi kan afslutte din opgave, end hvis du først kontakter os, når den dårlige omtale er på sit højeste.

Bemærk: Blücher Media forbeholder sig retten til, at afvise at påtage din Reputation Management opgave. Dette kan eksempelvis ske, hvis der hersker en verserende retssag, eller at en givende retssag ikke er faldet til din/jeres fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.