SEO freelancer

Opnå samme fordele som ved en SEO freelancer

Man kan både være heldig og uheldig når man skal have udført SEO arbejde for sin hjemmeside. Der ses desværre lidt for ofte, at større virksomheder sender en del af SEO arbejdet videre til udlandet på grund af den billige arbejdskraft. Problemet her er desværre, at kvaliteten af søgemaskineoptimeringen bliver forringet, fordi de i udlandet ikke har de samme færdigheder når det kommer til det danske sprog.

Hvad er fordelen ved en SEO freelancer?

Der er mange fordele ved at arbejde sammen med en dansk SEO freelancer. For det første er du sikker på hvem der laver søgemaskineoptimering for dig. Du kan dermed følge med i arbejdet, og høre lidt om det arbejde der bliver lavet for dig. Du slipper ligeledes for at arbejdet bliver sendt til udlandet, hvilket betyder at du slipper for tekster og linkbuilding af lav kvalitet.

Sådan arbejder Blücher Media

Blücher Media startede ud som enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2010. På det tidspunkt sad Emil Blücher alene med søgemaskineoptimeringen, hvilket betyder at han sad som SEO freelancer. Dette har rigtig stor betydning for det arbejde vi laver i firmaet. Hos Blücher Media vil du opleve den samme tætte kundekontakt, som når du samarbejder med en SEO freelancer. Vi mener nemlig at det er utrolig vigtigt med et tæt samarbejde! Du skal som kunde kunne følge med i, hvor langt vi er nået med dit arbejde.

Så på trods af, at Emil ikke længere er at betegne som en freelancer, så kan vi forsikre dig om, at du opnår de samme fordele hos os, som hvis du fik lavet arbejdet af en freelancer. Kontakt os endelig hvis du har andre spørgsmål til vores arbejde! Vi glæder os til at høre fra dig.

[kontact url=”/kontakt”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.