Dansk SEO

Søgemaskineoptimering er i konstant udvikling. For dig, så betyder det, at du bliver nødt til at fokusere på kvalitet i højere grad end før. Søgemaskinerne bliver konstant dygtigere, og det er derfor vigtigt at vise, at din hjemmeside er noget værd!Der er kun én vej frem – du skal skabe en hjemmeside af høj kvalitet med lækkert indhold.

Hvad er kvalitet?

En tekst på din hjemmeside skal have et indhold, som dine kunder kan drage nytte af. Det er derfor vigtigt at teksterne er detaljerede, så dine potentielle kunder får svaret på deres spørgsmål, blot ved at se på din hjemmeside. Det nytter altså ikke noget, hvis du blot har ’standard’ tekster, som er oversat gennem en online ordbog. Din hjemmeside skal være personlig, og den skal fortælle noget om jer som virksomhed. Det er ligeledes en vigtig del af det at udføre dansk SEO, at der bliver lavet en grundig dansk søgeordsanalyse. Det er vigtigt, at de fremhævede ord på din hjemmeside er de rigtige, da du gennem de rigtige søgeord, kan komme lettere til tops.

Linkbuilding er en helt central del af det at udføre SEO, da gode og relevante links til din hjemmeside, er med til at styrke den. Derfor er det vigtigt at afsætte tid til linkbuilding, hvis du ønsker at opnå gode resultater. Her er det vigtigt at nævne, at tiden for automatisk generede links er forbi. For blot få år siden, var det normal praksis, at man satte computerrobotter til automastik at skaffe links. Med Googles stadigt stigende fokus på kvalitet, er det dog ikke en farbar vej at gå. I værste fald, kan denne type af links, nemlig vise sig at være direkte skadelige for din hjemmeside. Linkbuilding derfor et godt eksempel på, at SEO ikke længere er et arbejde, som alle kan lave. God dansk SEO er på ingen måde at erstatte med SEO udført i asien.

Hvorfor vælge dansk SEO?

Der er ingen tvivl om, at der findes mange muligheder for købe sig til billig arbejdskraft i udlandet. Ydelserne som du kan købe i udlandet leveres både hurtigt, samt til en rigtig god pris. Men er kvaliteten af deres arbejde ligeså god, som hvis det havde været dansk SEO?

På ingen måde. Kvalitet er som sagt vigtigere end nogensinde før. Google har ingen problemer med at måle på kvalitet, og det er derfor vigtigt, at arbejdet med din hjemmeside bliver gjort ordenligt. Selvom at udenlandske ”SEO-eksperter” i nogle tilfælde er dygtige på til SEO, bør du huske på at udlændinge ikke er gode til dansk.

Ordentlig søgemaskineoptimering i Danmark kræver, at der kan skrives danske tekster og skaffes gode danske links – noget som man vil få utroligt svært ved, hvis man ikke har dansk som modersmål, samt ydermere har et indgående kendskab til dansk linkbuilding. Det er derfor vigtigt at have dette i baghovedet, når du skal have lavet SEO på din hjemmeside.
Har du ikke en stor indsigt i SEO, skal du derfor tænke dig meget godt om, før at du køber SEO i udlandet. I værste fald, kan du nemlig risikere at købe ydelser, som kan være direkte skadelige for din hjemmeside.

Lad Blücher Media hjælpe dig!

Hos Blücher Media specialiserer vi os i organisk dansk SEO. Vi ved hvad søgemaskinerne tænder på, og har størst mulig fokus på at levere et stykke kvalitetsarbejde. Vores arbejde for dig kan derfor ses som en investering, som du vil have gavn af mange år ude i fremtiden. Vores fokus er nemlig på den langsigtede effekt, og ikke blot at din SEO skal virke her og nu. Vi ved af erfaring, at det er det som vil gavne din virksomhed bedst på lang sigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.