Google optimering

Google optimering – kom til tops på Google!

Det er en god investering at finde ud af, hvad Google tænder på. Hvis du vil have dit website til tops, så bliver du nemlig nødt til at tænke på hvad søgemaskinerne kan lide. Vi garantere dig, at du vil blive belønnet ved at tilfredsstille søgermaskinerne.

Langvarige resultater på Google

Hos Blücher Media sørger vi altid for, at vores arbejde sikrer dig gode resultater i mange år. Vi er nemlig lidt anderledes når det kommer til Google optimering. Indrømmet – vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på optimeringen, hvis det kan sikre dig et langvarigt resultat. Vores arbejde er grundigt, og det mener vi er den eneste vej frem. Google elsker nemlig kvalitetshjemmesider, og det er derfor vigtigt med godt indhold og gode relevante links. Hvis du ønsker at komme med i front, så er det vigtigt at du viser Google at du laver indhold for kundernes skyld. Det er derfor vigtigt med søgeordsanalyser, linkbuilding og lækre tekster.

Ingen hemmelige kontakter

Det er desværre ikke muligt for os at trylle, og vi har desværre ingen hemmelige kontakter hos Google. Vi vil derfor ikke love mere end vi kan holde, og vi vil heller ikke prale med hvilke kompetencer vi har. Én ting er dog helt sikker. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du er sikret et langvarigt og holdbart resultat.

Personlig service frem for pakkeløsning

Derudover er det vigtigt at overveje, om du vil klemmes ned i en pakkeløsning eller ej. Det er måske meget fristende med aftaler som No Cure No Pay SEO, men det er ikke disse aftaler, som får dig langt. Vi mener hos Blücher Media, at du kommer meget længere med din søgemaskineoptimering, hvis den bliver personlig. I stedet for en pakkeløsning, som allerede ligger fast, så er det vigtigt at huske på, at alle hjemmesider har forskellige behov. Google optimering handler om at lave de forbedringer som er gode for netop din side. Hos Blücher Media sørger vi derfor for at gør søgemaskineoptimeringen personlig, ligesom vi sørger for at lave hele optimering på din egen hjemmeside.

Gør-det-selv-optimering

Alle har i princippet mulighed for at optimere deres hjemmeside selv. Der er mange muligheder for selv at lave søgemaskineoptimering gratis, det handler blot om at få den rigtige rådgivning og hjælp. Det er dog vigtigt at huske på, at optimering af hjemmesider tager lang tid – hvert fald hvis du ønsker en langvarig investering. Inden du går i gang bør du derfor overveje hvor meget tid du kan tage ud at dit skema til Google optimering. Kan din tid bruges mere produktivt, så bør du måske overveje at få optimeringen lavet af et firma. Vil du derimod gerne bruge tiden på at lære Google at kende, så er der heldigvis også rig mulighed for dette. Gennem Marketing.dk, har vi eksempelvis gjort det muligt for dig at få SEO rådgivning gennem videoer. Der er rådgivning på alle niveauer, så det er helt op til dig, hvor meget hjælp du vil have.

Vil du høre Googles hemmelighed?

Uanset om du er nybegynder eller har haft en virksomhed længe, så står vi klar med rådgivning! Hos Blücher Media arbejder vi med organisk SEO, og vi har derfor arbejdet med Google i en længere periode. Vi ved hvad Google tænder på, og det vil vi gerne dele med dig. Så kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål om Google optimering eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.